Mama en kind bij review

Reviews

Blije klanten van Prenten & Kiekjes

love shoot bergse heide

Ingrid

Onlangs samen met mijn dochter en haar vriend een toffe shoot gehad bij Samantha. Vooraf erg vriendelijk en duidelijke communicatie betreft plannen, locatie en dergelijke. Samantha is spontaan en super creatief, en ziet goed wat voor poses mooi uitkomen. Kwaliteit van de foto’s en nabewerking top. Allemaal naar ons zin gehad. Er volgen zeker meerdere shoots t.z.t. Nu al helemaal zin in. Nogmaals dank Samantha, tot gauw! 

cakesmash in een badje

Marcel

Deze maand hebben wij een 'Cakesmash' geboekt bij 'Prenten & Kiekjes", het was zeer geslaagd! Zoals te zien op de website van Samantha is er een enorm uitgebreide keus qua decors en thema's. Alle thema's zijn zeer mooi uitgewerkt, ook ons gekozen thema was precies zoals we het hadden gehoopt. Ook de taart sloot perfect aan bij het thema en de achtergrond.

Samantha is fijn in de omgang en onze kleine man was al snel 'ontdooid'. Ze neemt de tijd, is professioneel en we zagen duidelijk dat dit haar passie is. De foto's hebben wij diezelfde avond nog mogen ontvangen en al snel hadden wij onze favorieten eruit gepikt.

Prenten & Kiekjes is zeer aan te raden, we hebben ontzettend genoten en kijken nu met veel plezier naar de mooie foto's.

Jungle fotoshoot

Tanja

Vandaag op de 1e verjaardag van onze kleinzoon als verrassing voor mijn zoon en schoondochter de foto's van de portret fotoshoot van onze kleinzoon gegeven. Wat waren ze blij en verrast, zelfs een beetje emotioneel toen ze de prachtige foto's zagen die Samantha heeft gemaakt!
 
 De voorpret die wij hadden werd mede door de hele leuke en spontane medewerking van Samantha versterkt. De shoot zelf was professioneel maar bovenal gezellig en leuk om te doen. Samantha is als professioneel fotograaf op en top vakvrouw, levert pláátjes van foto's af maar is vooral een leuk en mooi mens. 
 
Wij hebben genoten en genieten nu van het resultaat. Zeker aanbevolen!

Nichtjes shoot

Robin

Ik heb nu meerdere shoots (love, familie en kind) bij Samantha van Prenten & Kiekjes laten doen. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, het contact en natuurlijk de foto's. De foto's worden bewerkt en zeer snel toegezonden. Tijdens de shoot wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en daarbij komend heeft zij zelf ook altijd leuke ideeën, ze is zeer creatief. Conclusie: Aanrader!

Zwangerschapsshoot

Jennifer

Wij hebben gisteren een fotoshoot laten doen door Samantha.
Een erg lieve, spontane en geduldige vrouw. Ze stelde ons zeer op ons gemak en de omgang met kinderen gaat haar super goed af. Samantha is erg creatief in haar denkwijze voor een top foto en dat maakt het uiteindelijke geheel tot een prachtig resultaat. Ze is erg snel en kundig in haar nabewerking en zo hadden wij al binnen dezelfde dag alle foto’s binnen & natuurlijk hebben wij ook alles afgenomen want wij konden niet kiezen haha. Wij zijn enorm blij dat ook zij over een paar maanden onze baby vast komt leggen en ons daarmee een geweldige, blijvende herinnering kan schenken en daar zijn wij haar nu al meer dan dankbaar voor , want we hebben er alle vertrouwen in dat ook dié foto’s wederom onze harten laten smelten en zal zorgen voor de nodige ahhhh, ohhhh, kijk nou tochhh, momenten! Tot snel lieve Samantha, nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s en de gezellige fotoshoot!

Zwangerschapsshoot

Hanneke

Super leuke shoots gehad!Je wordt op je gemak gesteld en ze helpt je goed op weg met houdingen/kleding/vragen. Niks is te veel. Erg blij met het resultaat.


Laat je review achter

Netherlands

Ik plaats jouw review op mijn website.