Mama en kind bij review

Reviews

Blije klanten van Prenten & Kiekjes

Ingrid

Onlangs samen met mijn dochter en haar vriend een toffe shoot gehad bij Samantha. Vooraf erg vriendelijk en duidelijke communicatie betreft plannen, locatie en dergelijke. Samantha is spontaan en super creatief, en ziet goed wat voor poses mooi uitkomen. Kwaliteit van de foto’s en nabewerking top. Allemaal naar ons zin gehad. Er volgen zeker meerdere shoots t.z.t. Nu al helemaal zin in. Nogmaals dank Samantha, tot gauw! 

Amanda

Een cakesmash shoot met zoontje gedaan bij Prenten & Kiekjes. Decor naar wens gemaakt. Leuke shoot en professionele fotograaf met persoonlijke benadering. Erg leuk! Fotogallerij zelfde dag nog toegestuurd...wat een snelle service. Een echte aanrader en wij komen zeker nog eens terug! ☆☆☆☆☆ 

Marcel

Deze maand hebben wij een 'Cakesmash' geboekt bij 'Prenten & Kiekjes", het was zeer geslaagd! Zoals te zien op de website van Samantha is er een enorm uitgebreide keus qua decors en thema's. Alle thema's zijn zeer mooi uitgewerkt, ook ons gekozen thema was precies zoals we het hadden gehoopt. Ook de taart sloot perfect aan bij het thema en de achtergrond.

Samantha is fijn in de omgang en onze kleine man was al snel 'ontdooid'. Ze neemt de tijd, is professioneel en we zagen duidelijk dat dit haar passie is. De foto's hebben wij diezelfde avond nog mogen ontvangen en al snel hadden wij onze favorieten eruit gepikt.

Prenten & Kiekjes is zeer aan te raden, we hebben ontzettend genoten en kijken nu met veel plezier naar de mooie foto's.

Tanja

Vandaag op de 1e verjaardag van onze kleinzoon als verrassing voor mijn zoon en schoondochter de foto's van de portret fotoshoot van onze kleinzoon gegeven. Wat waren ze blij en verrast, zelfs een beetje emotioneel toen ze de prachtige foto's zagen die Samantha heeft gemaakt!
 
 De voorpret die wij hadden werd mede door de hele leuke en spontane medewerking van Samantha versterkt. De shoot zelf was professioneel maar bovenal gezellig en leuk om te doen. Samantha is als professioneel fotograaf op en top vakvrouw, levert pláátjes van foto's af maar is vooral een leuk en mooi mens. 
 
Wij hebben genoten en genieten nu van het resultaat. Zeker aanbevolen!

Jennifer

Wij hebben gisteren een fotoshoot laten doen door Samantha.
Een erg lieve, spontane en geduldige vrouw. Ze stelde ons zeer op ons gemak en de omgang met kinderen gaat haar super goed af. Samantha is erg creatief in haar denkwijze voor een top foto en dat maakt het uiteindelijke geheel tot een prachtig resultaat. Ze is erg snel en kundig in haar nabewerking en zo hadden wij al binnen dezelfde dag alle foto’s binnen & natuurlijk hebben wij ook alles afgenomen want wij konden niet kiezen haha. Wij zijn enorm blij dat ook zij over een paar maanden onze baby vast komt leggen en ons daarmee een geweldige, blijvende herinnering kan schenken en daar zijn wij haar nu al meer dan dankbaar voor , want we hebben er alle vertrouwen in dat ook dié foto’s wederom onze harten laten smelten en zal zorgen voor de nodige ahhhh, ohhhh, kijk nou tochhh, momenten! Tot snel lieve Samantha, nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s en de gezellige fotoshoot!

Hanneke

Super leuke shoots gehad!Je wordt op je gemak gesteld en ze helpt je goed op weg met houdingen/kleding/vragen. Niks is te veel. Erg blij met het resultaat.


Tessa

Deze maand hadden wij de cakesmash van ons klein ventje. Ze werd aanbevolen door mijn beste vriendin die ook al veel beroep heeft gedaan op de fotograaf en wat zijn wij gelukkig en tevreden! Het resultaat is echt prachtig. Geweldige foto’s, professionele fotoshoot, heel klantvriendelijk en niet onbelangrijk een mooie EN lekkere taart! We hebben al veel complimenten gehad over onze foto’s als we ze tonen aan andere. Het was de autorit van 1uur meer dan waard. Wij komen Alvast terug.


Madelon

 Het is zo mooi om die echte kostbare momentjes te hebben op beeld! En wat voor beeld. Samantha denkt altijd mee, en zorgt voor een ontspanne sfeer. En weet zelfs in de moeilijkste momenten (kleine kinderen die niet willen) toch de beste plaatjes te schieten. Ik ben altijd enorm dankbaar voor haar kiekjes! 

Laat je review achter

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Ik plaats jouw review op mijn website.